=)

Idag var jag och älsklingen hos barnmorskan och det gick väldigt bra !..  För att barnmorskan sa att mitt undertryck hade höjts och det gör de nån dag innan förlossningen så nu går vi och väntar på att bebisen ska komma ut =) ..   Har ju ändå gått 6 dagar över tiden liksom ganska tråkigt  =(    Men om bebisen inte kommit ut innan den 30:de så ska dom sätta igång mig direkt för då har jag gått 14 dagar över tiden ! ...  Men förhoppningsvis så kommer bebisen ut snart ...  Hoppas vi iallafall (a) ..   Men Men ska kolla tv och ta de lungt nu iallafall !  Hade Gött "  ...    Kram Kram

FAAAN !!!

Faaan ! .. Allt är skit ! !  Mår inte alls bra nu : /  Har bråkat med mamma och slagit i dörrar o hållt på , Sen börja ja skälla på min pojkvän och allt. ! Så allt är skit just nu mår skit som faaan !   + att bebisen mår dåligt för att jag gör de :-(    Orkar snart inte mer men jag måste för att jag ska bli mamma. Men men, Nu ska jag bara ta de lungt och försöka lugna ner mig. Kram Kram

GRATTIS ÄLSKLIING ! <3

GRATTIS ÄLSKLIING PÅ DIN 19 ÅRS DAG !                            


JAG ÄLSKAR DEEJ <3    

14/2-08 <3


GLAD PÅSK ! :-)

GLAD PÅSK !      I morgon fyller älsklingen år !   Nu är de inte långt kvar tills bebisen ska komma ut. Gud ! Vad jag längtar asså shiit .  Vill bara ha ut den nu o gosa, gå långa promenader i solen , bara ta de lungt. Har haft väldigt mycket förvärkar nu dom senaste dagarna , o de gör riktigt ont. Så jag kan bara tänka mig när dom riktiga värkarna kommer  !
Men sånt är livet . Något man får stå ut med , när man själv valt de. Men ska ut i solen nu, liksom har 23 grader varmt i solen så måste passa på att vara ute :-) .. !   GLAD PÅSK PÅ ER ALLA !!    Kram kram !

16 dagar kvar !!

Nu är det endast 16 dagar kvar till BF !!!..  Hehe va på väla i går med pojken o handlade massa saker till bebisen som kommer snart :)  Sen innan vi skulle hem så märkte jag att de var blött i trosan o de va lite vatten som börjat zippra... Så nu går de undan och bebisen kanske blir för tidig också de vet man aldrig !  Thiihih längtar så mycket efter dig bebisen , du är välkommen till världen när du är redo..  Kramizar ska kolla tv nu :-)

RSS 2.0